Ik ben van plan om mijn onderneming uit te breiden, en om een echte webshop te starten. Voorheen verkocht ik vooral via social media. Maar nu ik steeds groter lijk te worden is het een goed idee om het professioneler aan te pakken en me eens te verdiepen in online marketing. Mijn wens was vooral om mijn bestaande klanten nog steeds het vertrouwde gevoel van voorheen te geven, maar ook om nieuwe potentiële klanten aan te trekken. Want natuurlijk hoop ik ook meer te verkopen. 

Ik wist toevallig dat ik zelf ook een webshop kon bouwen, dit heb ik geprobeerd maar ik kwam er niet uit. Na een lange tijd het zelf te proberen heb ik de hoop opgegeven en toch maar de hulptroepen ingeschakeld. Mijn moeder is bevriend met de ouders van een medewerker van Online Infinity, zij zijn een online marketing bureau dat dus ook webshops bouwt. 

Doordat mijn moeder bekend was met het bedrijf, gaf het mij een goed gevoel om daarmee samen te werken. Ik ging langs bij Online Infinity nadat mijn moeder hen had ingelicht. 

Samen besproken we de wensen voor mijn website, ik wilde het vertrouwd, basic en compact houden. Na een aantal ontwerpen gezien te hebben, en na een paar toevoegingen hadden we de webshop die ik wilde ontworpen. Nu kon het bouwen beginnen! Dit heeft wel eventjes geduurd maar dat was het allemaal meer dan waard. Online Infinity heeft mij niet teleurgesteld, en ik ben blij dat ik deze stap genomen heb! 

online infinity